Bryllup | Konfirmasjon | Dåp og navnefest | Julebord | Minnestund | Kurs og konferanser
Catering & selskapsmeny
Juleselskap
Oppdekking med duk
30,- pr pers
-
Juletallerken 349,-/399,-
liten/stor
-
Ribbetallerken 399,-
-
Pinnekjøtttallerken 429,-
-
Lutefisktallerken 439,-
-
Julemeny 499,-/549,-
Liten/stor juletallerken, dessert, kaffe
-
Karamellpudding 110,-
-
Riskrem med fruktsaus 110,-
-
Panna cotta 110,-
-
Multekrem 110,-
Tapas
Bestilles minst 1 dag i forveien.
Minimumsbestilling til 10 personer.
-
Tapas 1 365,-
Villreker m/chilisaus, bacondadler, fylte oliven, tortillalefse m/ørret og snøfrisk, kjøttboller m/tomatsaus, kyllingvinger m/barbequesaus, potetsalat, tomatsalat, pastasalat m/pesto, grønn salat, focaccia m/aïoli
-
Tapas 2 399,-
Villreker m/chilisaus, bacondadler, spareribs m/barbequesaus, tomatsalat, grønn salat, pastasalat m/pesto, serranoskinke, Queso Manchego, kyllingvinger m/barbequesaus, saltkokte poteter, kjøttboller m/tomatsaus, focaccia m/aïoli
Varme retter
Tillegg ved bestilling av Tapas
Bestilles minst 1 dag i forveien.
Minimumsbestilling til 10 personer.
-
Scampi i hvitløkssmør 55,-
~ 3 stk per person
-
Løkringer m/chilisaus 35,-
~ 3 stk per person
-
Spanske kjøttboller m/tomatsaus 45,-
~ 3 stk per person
-
Kyllingvinger 40,-
~ 3-4 stk per person
-
Asparges m/serranoskinke 40,-
~ 2 stk per person
-
Rosmarinstekte poteter 35,-
~ 100g per person
-
Spareribs m/barbequesaus 45,-
~ 50g per person
Kalde retter
Tillegg ved bestilling av Tapas
Bestilles minst 1 dag i forveien.
Minimumsbestilling til 10 personer.
-
Serranoskinke m/parmesan 70,-
~ 30g per person
-
Queso Manchego 61,-
~ 40g per person
-
Foccaccia m/aïoli 50,-
~ 1 stk per person
-
Gresk salat 36,-
-
Tomatsalat 45,-
Koldtbord
Bestilles minst 1 dag i forveien.
Minimumsbestilling til 10 personer.
-
Koldtbord 395,-
Røkt ørret, eggerøre, karbonader m/løk, roastbiff m/remulade, marinert kalkunfilet, kyllingvinger, potetsalat, Waldorfsalat, grønn salat m/dressing, brød og smør
-
Spekemat 295,-
5 sorter spekemat, potetsalat, rømme, eggerøre, salat, brød, flatbrød og smør
-
Sjømat 799,-
Krabbeklør, krabbeskjell, ferske reker, store argentinske reker, sjøkreps, gravet hvalkjøtt (sesong), blåskjell, fiskesuppe, gresk og vanlig salat, aioli, focaccia og smør.
-
Helkokt ørret 54,-
Ekstra til koldtbord pr. kuvert
Snitter
Bestilles minst 1 dag i forveien.
Minimumsbestilling til 10 personer.
-
Eget valg 55,- / 49,-
pr. stk.
-
5 snitter 260,- / 245,-
Røkt ørret, reker, roastbiff, karbonade og kalkunfilet.
-
Smørbrød fra 85,-
-
Minnesamvær fra 335,-
Oppdekning av bord med duk, blomster, servietter, glass, kopper og kakesett. 4 snitter, 1 porsjon kake og kaffe per person.
-
Rundstykker fra 39,-
-
Lunsjtallerken 1 210,- / 196,-
Roastbeef, røkt ørret, eggerøre, salat, potetsalat, kalkunfilet, brød og smør
-
Lunsjtallerken 2 225,- / 210,-
Serranoskinke, røkt ørret, reker, eggerøre kalkunfilet, salat, waldorfsalat, brød og smør
-
Spesielle anledninger
Ønsker dere spesielle retter kan det ordnes på en hvilken som helst ukedag. Gi oss bare litt tid til å skaffe råvarer og kalkulere en fornuftig pris til dere.
Forretter
Bestilles minst 1 dag i forveien.
Minimumsbestilling til 10 personer.
Priser: Redningen / Take-away
-
Jordskokksuppe 110,-
-
Rekecocktail 99,-
m/brød
-
Gravlaks 96,-
m/sennepssaus
-
Røkt ørretpaté 86,-
m/basilikumsaus
-
Argentinske villreker 195,-
m/asparges, ruccula og pinjekjerner
-
Serranoskinke 135,-
m/melon
-
Kamskjell 195,-
m/asparges, ruccula og pinjekjerner
Hovedretter
Bestilles minst 1 dag i forveien.
Minimumsbestilling til 10 personer.
Priser: Redningen / Take-away
-
Skinkestek 295,-
-
Kalvestek 315,-
-
Lammestek 305,-
-
Marinert kalkunfilet 285,-
-
Reinsdyrstek 340,-
-
Helstekt svinefilet 320,-
-
Andebryst 385,-
-
Helstekt okse indrefilet 440,-
-
Hjortefilet 410,-
-
Biff stroganoff 285,-
m/ris eller poteter salat, brød og smør (2 ganger servering)
-
Viltgryte 320,-
m/ris eller poteter (2 ganger servering)
-
Salt kjøtt erter og flesk 295,-
(2 ganger servering)
Dessert
Priser: Redningen / Take-away
-
Frisk fruktsalat 109,- / 102,-
m/krem eller is
-
Karamellpudding 109,- / 102,-
m/krem og karamellsaus
-
Panna cotta 120,-
m/bærcoulis
-
Sjokoladefondant m/vaniljeis 128,-
m/bærcoulis
-
Crème Brûlée 128,-
m/bærcoulis
-
Vaniljeis 126,-
m/krem, bjørnebær og eggelikør
Festmeny
A la carte
-
Argentinske villreker + Andebryst 560,-
m/grønnsaker, stekte poteter og sjysaus
Panna cotta m/bærcoulis -
Røkelakspaté + Helstekt okse indrefilet 595,-
m/valgfri saus, sesongens grønnsaker og stekte poteter
Sjokoladefondant m/vaniljeis -
Melon + serranoskinke + Helstekt svin indrefilet 555,-
m/soppsaus, sesongens grønnsaker og amandinepoteter
Crème Brûlée -
Jordskokksuppe + Helstekt hjort indrefilet 560,-
m/sesongens grønnsaker, fløtesaus og stekte poteter
Panna cotta m/bærcoulis