Personvernerklæring

Vedtagelse av vilkår

Ved å besøke og bruke dette nettstedet godtar du vilkårene som er gitt nedenfor.

Redningen.no har alle rettigheter til dette nettstedet og innholdet. Innholdet kan ikke endres, reproduseres, offentliggjøres, distribueres eller for øvrig anvendes for offentlige eller kommersielle forhold uten tillatelse.

Personvernpolicy

Redningen.no er opptatt av å håndtere dine personopplysninger på en trygg og sikker måte. Nedenfor finner du informasjon om personopplysninger som samles inn og hvordan behandles, samt dine rettigheter knyttet til behandlingen av personopplysningene.

Personopplysninger som samles inn og behandles

Dersom du velger å handle hos oss vil vi samle inn og lagre informasjonen du gir oss for å gjennomføre et kjøp på redningen.no (Navn, adresse, mobilnummer og e-post).

Dette er nødvendig for å sende din bestilling til riktig adresse, holde deg oppdatert samt kontakte deg i henhold til din bestilling. Vi er pålagt å oppbevare ordreinformasjon i forbindelse med regnskapsføring, garanti-/returhåndtering. Denne historikken slettes etter 5 år. Vi oppbevarer også IP-adressen som var benyttet ved bestilling.

Dine rettigheter

Du kan være trygg på at redningen.no lagrer dine personopplysninger på en sikker måte.

Hvis du ønsker at personopplysninger om deg skal rettes eller slettes fra våre arkiver kan du ta kontakt for å be om retting eller sletting. Har du registrert deg som kunde i nettbutikken og ønsker å vite hvilke personopplysninger vi har lagret om deg, kan du logge deg inn på “Min side”. Noen endringer kan du foreta der og hvis det gjelder andre forhold kan du ta kontakt. Vi lagrer ikke flere opplysninger om deg enn det som er nødvendig for ditt kundeforhold og vår etterlevelse av regnskapslovgivningen, og benytter ikke opplysningene til andre forhold enn å ivareta våre forpliktelser overfor deg som kunde.

Når vi ber deg om å registrere personopplysninger vil de ikke bli brukt til annet enn det du samtykker til når du registrerer opplysningene. Før du samtykker skal du være informert om hva opplysningene skal brukes til (forhold knyttet til nettbutikk, nyhetsbrev m.m.).

I den grad vi vil dele personopplysninger med andre vil dette skje innenfor lovens krav, og bare med de som utfører tjenester for oss som databehandlere, for eksempel i forbindelse med elektronisk betalingsformidling. Slik tilgang gis bare der det er nødvendig, og ikke for noe annet formål enn å gi deg den behandling som er avtalt.

Vi kan i tillegg utlevere personopplysninger dersom vi er pålagt slik utlevering med hjemmel i lov eller rettslig kjennelse.

Vi har for øvrig rett til å overføre vår kundedatabase, herunder personopplysninger, til en tredjepart som helt eller delvis overtar vår virksomhet i et oppkjøp eller en delvis overdragelse.

Klage

Du har rett til å klage dersom du opplever at dine personopplysninger ikke blir behandlet i henhold til denne erklæringen.

Ta selvsagt gjerne kontakt med oss dersom du har spørsmål eller bekymringer til hvordan vi behandler dine personopplysninger. Dersom du mener at vår behandling av personopplysninger bryter med disse reglene eller personvernlovgivningen, så kan du også klage til Datatilsynet.

CookiesCookies er små tekstfiler som kan brukes av nettsteder for å gjøre en brukers opplevelse mer effektiv.Loven sier at vi kan lagre informasjonskapsler på enheten hvis de er strengt nødvendig for driften av dette området. For alle andre typer informasjonskapsler trenger vi din tillatelse.Dette nettstedet bruker forskjellige typer cookies. Du kan endre eller oppheve ditt samtykke via Informasjonskapselerkæring på nettstedet vårt.

Om du ønsker å unngå bruk av informasjonskapsler kan du stille inn din nettleser til å ikke akseptere disse. Se nettleserens hjelpesider for innstillinger. Vær oppmerksom på at dersom du velger å utelukke informasjonskapsler, vil flere av funksjonene på farmasiet.no ikke fungere.

Kontakinformasjon

Vedrørende spørsmål om innhold og bruk, spørsmål tilknytning til innhold og bruk av nettbutikken samt personvern, retting og sletting av personopplysninger kontakt oss på firmapost@redningen.no.