Bryllup | Konfirmasjon | Dåp og navnefest | Julebord | Minnestund | Kurs og konferanser

Catering & selskapsmeny

Vi setter pris på å få inn bestilling i god tid, slik at vi kan etterkomme Deres ønsker. Ønsker dere å snakke med noen om Deres bestilling er det lurt å ringe på forhånd – helst på formiddagen.
Ønsker dere spesielle retter kan det ordnes på en hvilken som helst ukedag. Gi oss litt tid til å skaffe råvarer og kalkulere en fornuftig pris til dere.
Råvarepriser endres hyppig, så avvik fra prisliste kan forekomme.

Tapas

Bestilles minst 1 dag i forveien.
Minimumsbestilling til 10 personer.

  • Tapas 1 365,-

    Villreker m/chilisaus, bacondadler, fylte oliven, tortillalefse m/ørret og snøfrisk, kjøttboller m/tomatsaus, kyllingvinger m/barbequesaus, potetsalat, tomatsalat, pastasalat m/pesto, grønn salat, focaccia m/aïoli

  • Tapas 2 399,-

    Villreker m/chilisaus, bacondadler, spareribs m/barbequesaus, tomatsalat, grønn salat, pastasalat m/pesto, serranoskinke, Queso Manchego, kyllingvinger m/barbequesaus, saltkokte poteter, kjøttboller m/tomatsaus, focaccia m/aïoli

Varme retter

Tillegg ved bestilling av  Tapas
Bestilles minst 1 dag i forveien.
Minimumsbestilling til 10 personer.

  • Scampi i hvitløkssmør 55,-

    ~ 3 stk per person

  • Løkringer m/chilisaus 35,-

    ~ 3 stk per person

  • Spanske kjøttboller m/tomatsaus 45,-

    ~ 3 stk per person

  • Kyllingvinger 40,-

    ~ 3-4 stk per person

  • Asparges m/serranoskinke 40,-

    ~ 2 stk per person

  • Rosmarinstekte poteter 35,-

    ~ 100g per person

  • Spareribs m/barbequesaus 45,-

    ~ 50g per person

Kalde retter

Tillegg ved bestilling av  Tapas
Bestilles minst 1 dag i forveien.
Minimumsbestilling til 10 personer.

  • Serranoskinke m/parmesan 70,-

    ~ 30g per person

  • Queso Manchego 61,-

    ~ 40g per person

  • Foccaccia m/aïoli 50,-

    ~ 1 stk per person

  • Gresk salat 36,-
  • Tomatsalat 45,-

Koldtbord

Bestilles minst 1 dag i forveien.
Minimumsbestilling til 10 personer.

  • Koldtbord 395,- / 340,-

    Røkt ørret, eggerøre, karbonader m/løk, roastbiff m/remulade, marinert kalkunfilet, kyllingvinger, potetsalat, Waldorfsalat, grønn salat m/dressing, brød og smør

  • Spekemat 295,- / 275,-

    5 sorter spekemat, potetsalat, rømme, eggerøre, salat, brød, flatbrød og smør

  • Sjømat 799,- / 749,-

    Krabbeklør, krabbeskjell, ferske reker, store argentinske reker, sjøkreps, gravet hvalkjøtt (sesong), blåskjell, fiskesuppe, gresk og vanlig salat, aioli, focaccia og smør.

  • Helkokt ørret 54,- / 49,-

    Ekstra til koldtbord pr. kuvert

Snitter

Bestilles minst 1 dag i forveien.
Minimumsbestilling til 10 personer.

  • Eget valg 55,- / 40,-

    pr. stk.

  • 5 snitter 260,- / 230,-

    Røkt ørret, reker, roastbiff, karbonade og kalkunfilet.

  • Smørbrød fra 85,-
  • Minnesamvær fra 335,-

    Oppdekning av bord med duk, blomster, servietter, glass, kopper og kakesett. 4 snitter, 1 porsjon kake og kaffe per person.

  • Rundstykker fra 39,-
  • Lunsjtallerken 1 210,- / 196,-

    Roastbeef, røkt ørret, eggerøre, salat, potetsalat, kalkunfilet, brød og smør

  • Lunsjtallerken 2 225,- / 210,-

    Serranoskinke, røkt ørret, reker, eggerøre kalkunfilet, salat, waldorfsalat, brød og smør

  • Spesielle anledninger

    Ønsker dere spesielle retter kan det ordnes på en hvilken som helst ukedag. Gi oss bare litt tid til å skaffe råvarer og kalkulere en fornuftig pris til dere.

Forretter

Bestilles minst 1 dag i forveien.
Minimumsbestilling til 10 personer.

Priser: Redningen / Take-away

  • Jordskokksuppe 110,- / 99,-
  • Rekecocktail 99,- / 86,-

    m/brød

  • Gravlaks 96,- / 88,-

    m/sennepssaus

  • Røkt ørretpaté 86,- / 79,-

    m/basilikumsaus

  • Argentinske villreker 195,-

    m/asparges, ruccula og pinjekjerner

  • Serranoskinke 135,- / 129,-

    m/melon

  • Kamskjell 195,-

    m/asparges, ruccula og pinjekjerner

Hovedretter

Bestilles minst 1 dag i forveien.
Minimumsbestilling til 10 personer.

Priser: Redningen / Take-away

  • Skinkestek 295,- / 275,-
  • Kalvestek 315,- / 295,-
  • Lammestek 305,- / 280,-
  • Marinert kalkunfilet 285,- / 255,-
  • Reinsdyrstek 340,- / 310,-
  • Helstekt svinefilet 320,- / 284,-
  • Andebryst 385,- / 369,-
  • Helstekt okse indrefilet 440,- / 370,-
  • Hjortefilet 410,- / 380,-
  • Biff stroganoff 285,- / 249,-

    m/ris eller poteter salat, brød og smør (2 ganger servering)

  • Viltgryte 320,- / 280,-

    m/ris eller poteter (2 ganger servering)

  • Salt kjøtt erter og flesk 295,- / 255,-

    (2 ganger servering)

Dessert

Priser: Redningen / Take-away

  • Frisk fruktsalat 109,- / 102,-

    m/krem eller is

  • Karamellpudding 109,- / 102,-

    m/krem og karamellsaus

  • Panna cotta 120,-

    m/bærcoulis

  • Sjokoladefondant m/vaniljeis 128,-

    m/bærcoulis

  • Crème Brûlée 128,-

    m/bærcoulis

  • Vaniljeis 126,-

    m/krem, bjørnebær og eggelikør

Festmeny

A la carte

  • Argentinske villreker + Andebryst 560,-

    m/grønnsaker, stekte poteter og sjysaus
    Panna cotta m/bærcoulis

  • Røkelakspaté + Helstekt okse indrefilet 595,-

    m/valgfri saus, sesongens grønnsaker og stekte poteter
    Sjokoladefondant m/vaniljeis

  • Melon + serranoskinke + Helstekt svin indrefilet 555,-

    m/soppsaus, sesongens grønnsaker og amandinepoteter
    Crème Brûlée

  • Jordskokksuppe + Helstekt hjort indrefilet 560,-

    m/sesongens grønnsaker, fløtesaus og stekte poteter
    Panna cotta m/bærcoulis

Juleselskap

Oppdekking med duk

  • Juletallerken 285,-/375,-

    liten/stor

  • Ribbetallerken 379,-
  • Pinnekjøtttallerken 439,-
  • Lutefisktallerken 379,-
  • Julemeny 399,-/489,-

    Stor/liten juletallerken, riskrem, kaffe

Dessert juleselskap
  • Riskrem med fruktsaus 109,-
  • Karamellpudding 109,-
  • Panna cotta 110,-
  • Multekrem 108,-
[ff id="1"]