Søk
Close this search box.

Redningen Restaurant på Vallø

À la carte
Restaurant meny

Forretter

  • Hvitløksbrød 85,-

    Allergener: Hvete, melk

  • Foccacia m/aïoli 85,-

    Allergener: Hvete, egg, sennep

  • Søtpotetchips 100g 79,-
  • Ølmarinerte løkringer 150g/300g 129,-/199,-

    Allergener: Hvete

  • Scampi m/asparges, ruccola og pesto 189,-

    Allergener: Melk, nøtter, skalldyr

Småretter

  • Kyllingsalat m/bacon 229,-

    parmesan og krutonger (Hvete, melk)

  • Rekesalat 229,-

    Skalldyr

  • Buffalo wings 6stk / 12stk 109,-/199,-

    Selleri, sennep

  • Snackstallerken 319,-

    buffalo winger, løkringer, oliven, serano, hvitløksbrød (Nøtter, melk)

  • Toppet Nachos 129,-

    Dip (salsa og romme)

Barnemeny

  • Chips 59,-
  • Chips m/småpølser 99,-
  • Kyllingnuggets(5) m/chips 109,-

    Havre, selleri

  • Hamburger 100g 129,-

    Hvete

  • Pannekake 59,-

    m/sukker eller blåbærsyltetøy (Hvete, egg, melk)

Middager

  • Fish & chips 269,-

    m/remulade og salat (Fisk, hvete, egg)

  • Kremet fiskesuppe 279,-

    m/ørret, torsk, reker og focaccia (Hvete, fisk, melk)

  • Stekt torsk 389,-

    m/sellerirotpuré, brokkolini, smørstekt paprika med løk

  • Biff indrefilet 419,-

    m/stekte poteter, grønnsaker, brokkolini, sellerirotpure, bearneise eller peppersaus (Hvete, egg, melk)

  • Pasta bolognese 209,-

    Egg, hvete, soya, selleri

  • Pasta 209,-

    m/pesto og soltørket tomat (Egg, hvete, nøtter)

  • Lasagne 259,-

    m/salat og hvitløksbrød (Hvete, melk)

  • Svinefilet Oscar 299,-

    m/salat, reker, asparges, chips og choronsaus (Egg, skalldyr)

  • Spareribs 250gr/500gr 259,-/399,-

    m/coleslaw, maiskolbe og chips (Selleri, melk, egg)

  • Vegetarburger 239,-

    brød, salat, chilimayo, tomat, coleslaw, løk, agurk og ost og chips (Bygg, hvete)

  • Husets burger 249,-

    Brød, chilimayo, salat, tomat, coleslaw, løk, ost og chips (Bygg, hvete, egg, melk)

  • Kyllingburger 249,-

    Brød, dressing, kyllingfilet, salsa, bacon og chips (Bygg, hvete, egg, melk)

  • Bacalao m/hvitløksbrød 345,-

    (hvete, melk)

Dessert

  • 1/2/3 kuler i beger eller kjeks 50,-/70,-/90,-

    Jordbær, pistasj, vanilje, mangosorbet, sjokolade, bringebærsorbet (Melk, egg)

  • Vaffel 59,-

    m/syltetøy og rømme (Hvete, egg, melk)

  • Vaffel, 2 kuler vanilje 119,-

    m/varme bjørnebær, krem og eggelikør (Egg, melk)

  • Sjokoladefondant 169,-

    m/is og bærcoulis (Hvete, egg, melk)

  • Crème Brûlée 169,-

    m/is og bærcoulis (Egg, melk)

  • Banansplit 159,-

    m/is og bærcoulis (Hvete, egg, melk)

  • Eplekake m/is 179,-

    (Hvete, egg, melk)

Julemat

Hovedrett

  • Juletallerken 349,-/399,-

    liten/stor

  • Ribbetallerken 399,-
  • Pinnekjøtttallerken 429,-
  • Lutefisktallerken 439,-
  • Juletapas 399,-
  • Julemeny 499,-/549,-

    Liten/stor juletallerken, dessert, kaffe

Dessert

  • Riskrem med fruktsaus 110,-
  • Panna cotta 110,-
  • Multekrem 110,-

MENY