Snitter  På Redningen   Catering
Eget valg pr. stk. 45,- 39,-
 5 snitter (røkt ørret, reker, roastbiff, karbonade og kalkunfilet)    210,-  180,-
 Smørbrød   fra  65,-
 Minnesamvær  Fra 275,-  
 Rundstykker    fra 24,-
 Lunsjtallerken 1  175,-  160,-
Roastbeef, røkt ørret, eggerøre, salat, potetsalat, kalkunfilet, brød og smør    
 Lunsjtallerken 2  195,-  179,-
Serranoskinke, røkt ørret, reker, eggerøre kalkunfilet, salat, waldorfsalat, brød og smør    
     
 Koldtbord  340,-  280,-
Røkt ørret, eggerøre, karbonader m/løk, roastbiff m/remulade, marinert kalkunfilet, kyllingvinger, potetsalat, Waldorfsalat, grønn salat m/dressing, brød og smør    
 Ekstra til koldtbord pr. kuvert:    
 Helkokt ørret  28,- 24,- 
 Fiskekabaret (min. 10 pers.)  14,- 12,- 
 Sild, valgfri  10,-   8,-
     
 Spekemat    
5 sorter spekemat, potetsalat, rømme, eggerøre, salat, brød, flatbrød og smør  255,-  205,-
     
 Forretter    
Jordskokksuppe  99,- 91,-
Rekecocktail m/brød  96,- 86,-
Gravlaks m/sennepssaus  78,- 68,-
Røkt ørretpaté m/basilikumsaus  86,- 79,-
Argentinske villreker m/chilisaus og hvitløksbrød  99,-  
Serranoskinke m/melon  91,- 88,-
Bruschetta m/tomatsalsa og serranoskinke  87,- 79,-
     
Fiskesuppe (0,5 l)  170,- 155,- 
Hovedretter - 1 gang servering (2 ganger + kr. 50,-):    
Disse serveres med 3 grønnsaker, valgfrie poteter og saus:    
Skinkestek  235,- 205,- 
Kalvestek  235,- 205,- 
Lammestek  245,- 210,- 
Marinert kalkunfilet  215,- 195,- 
Reinsdyrstek  290,- 260,- 
Helstekt svinefilet  255,- 229,- 
Andebryst  312,- 289,- 
Helstekt okse indrefilet  350,- 320,- 
Hjortefilet  360,- 330,- 
Biff stroganoff m/ris eller poteter
salat, brød og smør (2 ganger servering)
 235,-  199,-
Viltgryte m/ris eller poteter (2 ganger servering)  245,-  205,-
 Salt kjøtt erter og flesk (2 ganger servering)  270,-   230,-
     
 Dessert    
Riskrem m/rød saus 69,- 61,-
Frisk fruktsalat m/krem eller is 69,- 59,- 
Karamellpudding m/krem og karamellsaus 78,- 69,-
Panna cotta m/bærcoulis 79,-  
Sjokoladefondant m/vaniljeis 84,-  
Crème Brûlée 84,-  
Vaniljeis m/krem, bjørnebær og eggelikør 86,-  
     
 Festmeny    
Scampi i chilisaus m/hvitløksbrød
Andebryst m/sukkererter, søtpotetpuré og
sjysaus
Panna cotta m/bærcoulis
 455,-  
Røkelakspaté
Helstekt okse indrefilet m/madeirasaus,
sesongens grønnsaker og mandelpotetpuré
Sjokoladefondant m/vaniljeis
 495,-  
Melon m/serranoskinke
Helstekt svin indrefilet m/soppsaus, sesongens
grønnsaker og amandinepoteter
Crème Brûlée
 415,-  
Jordskokksuppe
Helstekt hjort indrefilet m/sesongens
grønnsaker, fløtesaus og mandelpotetpuré
Panna cotta m/bærcoulis
 495,-  
Spesielle anledninger     
Ønsker dere spesielle retter kan det ordnes på en hvilken som helst ukedag. Gi oss bare litt tid til å skaffe råvarer og kalkulere en fornuftig pris til dere.    
Bestillingsfrister    
Vi ville sette pris på å få inn Deres bestilling i god tid, slik at vi kan etterkomme Deres ønsker. Ønsker dere å snakke med noen om Deres bestilling er det lurt å ringe på forhånd – helst på formiddagen.    

Webdesign og webutvikling: Digi Publishing AS

Personvern