Snitter  På Redningen   Catering
Eget valg pr. stk.   45,- 39,-
 5 snitter (røkt ørret, reker, roastbiff, karbonade og kalkunfilet)    210,-  180,-
 Smørbrød   fra  65,-
 Minnesamvær  Fra 285,-  
 Rundstykker    fra 24,-
 Lunsjtallerken 1  180,-  166,-
Roastbeef, røkt ørret, eggerøre, salat, potetsalat, kalkunfilet, brød og smør    
 Lunsjtallerken 2  195,-  180,-
Serranoskinke, røkt ørret, reker, eggerøre kalkunfilet, salat, waldorfsalat, brød og smør    
     
 Koldtbord  350,-  295,-
Røkt ørret, eggerøre, karbonader m/løk, roastbiff m/remulade, marinert kalkunfilet, kyllingvinger, potetsalat, Waldorfsalat, grønn salat m/dressing, brød og smør    
 Ekstra til koldtbord pr. kuvert:    
 Helkokt ørret  44,- 39,- 
 Fiskekabaret (min. 10 pers.)  18,- 15,- 
 Sild, valgfri  12,-   10,-
     
 Spekemat    
5 sorter spekemat, potetsalat, rømme, eggerøre, salat, brød, flatbrød og smør  265,-  245,-
     
 Forretter    
Jordskokksuppe  110,- 99,-
Rekecocktail m/brød   99,- 86,-
Gravlaks m/sennepssaus   96,- 88,-
Røkt ørretpaté m/basilikumsaus   86,- 79,-
Argentinske villreker m/asparges, ruccula og pinjekjerner 172,-  
Serranoskinke m/melon   99,- 93,-
 Kamskjell m/asparges, ruccula og pinjekjerner  172,-  
     
Hovedretter - 1 gang servering (2 ganger + kr. 50,-):    
Disse serveres med 3 grønnsaker, valgfrie poteter og saus:    
Skinkestek  245,- 225,- 
Kalvestek  265,- 245,- 
Lammestek  255,- 230,- 
Marinert kalkunfilet  235,- 205,- 
Reinsdyrstek  290,- 260,- 
Helstekt svinefilet  270,- 234,- 
Andebryst  312,- 289,- 
Helstekt okse indrefilet  390,- 320,- 
Hjortefilet  360,- 330,- 
Biff stroganoff m/ris eller poteter
salat, brød og smør (2 ganger servering)
 235,-  199,-
Viltgryte m/ris eller poteter (2 ganger servering)  245,-  205,-
 Salt kjøtt erter og flesk (2 ganger servering)  270,-   230,-
     
 Dessert    
Riskrem m/rød saus 79,- 72,-
Frisk fruktsalat m/krem eller is 79,- 72,- 
Karamellpudding m/krem og karamellsaus 79,- 72,-
Panna cotta m/bærcoulis 90,-  
Sjokoladefondant m/vaniljeis 98,-  
Crème Brûlée 98,-  
Vaniljeis m/krem, bjørnebær og eggelikør 96,-  
     
 Festmeny    
Argeintinske villreker 
Andebryst m/grønnsaker, stekte poteter og sjysaus
Panna cotta m/bærcoulis
 510,-  
Røkelakspaté
Helstekt okse indrefilet m/madeirasaus,
sesongens grønnsaker og stekte poteter 
Sjokoladefondant m/vaniljeis
 495,-  
Melon m/serranoskinke
Helstekt svin indrefilet m/soppsaus, sesongens
grønnsaker og amandinepoteter
Crème Brûlée
455,-  
Jordskokksuppe
Helstekt hjort indrefilet m/sesongens
grønnsaker, fløtesaus og stekte poteter
Panna cotta m/bærcoulis
510,-  
Spesielle anledninger     
Ønsker dere spesielle retter kan det ordnes på en hvilken som helst ukedag. Gi oss bare litt tid til å skaffe råvarer og kalkulere en fornuftig pris til dere.    
Bestillingsfrister    
Vi ville sette pris på å få inn Deres bestilling i god tid, slik at vi kan etterkomme Deres ønsker. Ønsker dere å snakke med noen om Deres bestilling er det lurt å ringe på forhånd – helst på formiddagen.    

Webdesign og webutvikling: Digi Publishing AS

Personvern