Middager

 

Fiskeretter:

Pris:

Allergener:

**

Rødspette m/remulade, chips og salat

 164,-

Hvete, egg, fisk

**

Bacalao m/hvitløksbrød (!)

 197,-

Hvete, fisk

 
 

Kjøttretter:

   

**

Entrecôte (200g) m/gratinerte poteter, salat eller grønnsaker,

kryddersmør, béarnaise- eller peppersaus

 305,-

 Hvete, melk

 

**

Entrecôte (300g) m/gratinerte poteter, salat eller grønnsaker,

kryddersmør, béarnaise- eller peppersaus

 430,-

 Hvete, melk

 

**

Lasagne m/salat, brød og smør

161,-

Hvete, melk

**   Svinefilet Oscar svin indrefilet m/salat, reker, chips, asparges og choronsaus  249,-  2, 3, 13

 

Vår spesialitet: spareribs

Ribbein av svin stekt med barbequesaus, servert med coleslaw og chips (GF)

 

 

 

 

1, 6, 8, 9

**

Liten 250 g

198,-

 

**

Stor 500 g

342,-

 

 

 

 

 

 

Ekstra:

   

 

Béarnaisesaus

24,-

2, 3

 

 

Peppersaus

24,-

Hvete, 3

 

Kryddersmør

8,-

3,4,6,9

 

Salat/grønnsaker

25,-

 

 

Coleslaw

20,-

 Egg, melk, rugmel, selleri

 

GF = glutenfri
!    = kan bli glutenfri
** = bonusgivende


I henhold til de nye matmerkingsreglene er alle rettene våre nå merket med følgende allergener:

1.   Gluten         3.  Melk           5.  Peanøtter          7.  Nøtter         9.  Sennep          11.  Lupin       13.  Skalldyr
2.  Egg              4.  Fisk            6.  Soya                  8.  Selleri        10.  Sesamfrø      12.  Bløtdyr   14.  Svoveldioksid og sulfitter

Webdesign og webutvikling: Digi Publishing AS

Personvern