Middager

 

Fiskeretter:

Pris:

Allergener:

**

Rødspette m/remulade, chips og salat

189,-

Hvete, fisk, melk

**

Bacalao m/hvitløksbrød

218,-

Hvete, fisk, melk

**

Redningens fiskesuppe m/ørret, skrei, reker, blåskjell m/hvitløksbrød

211,-

Hvete, fisk, skalldyr, melk

**

Hvalbiff m/fløtesaus, grønnsaker, stekte poteter og tyttebær

246,-

Hvete, melk

 
 

Kjøttretter:

   

**

Biff indrefilet (180g) m/stekte poteter,  grønnsaker, béarnaise- eller peppersaus

333,-

Hvete, egg melk

**

Lasagne m/salat og hvitløksbrød

184,-

Hvete, melk

** Svinefilet Oscar svin indrefilet m/salat, reker, chips, asparges og choronsaus 264,- Egg, skalldyr

 

Vår spesialitet: spareribs

Ribbein av svin stekt med barbequesaus, servert med coleslaw, mais og chips (GF)

 

 

Rugmel,egg, melk (coleslaw), selleri

**

Liten 250 g

199,-

 

**

Stor 500 g

342,-

 

 

 

 

 

 

Ekstra:

   

 

Béarnaisesaus

25,-

Egg, melk

 

 

Peppersaus

25,-

Hvete, melk

 

Kryddersmør

10,-

Melk, soya, sennep

 

Salat/grønnsaker

25,-

 

 

Coleslaw

20,-

Egg, melk, rugmel, selleri

 

GF = glutenfri
!    = kan bli glutenfri
** = bonusgivende


I henhold til de nye matmerkingsreglene er alle rettene våre nå merket med følgende allergener:

1.   Gluten         3.  Melk           5.  Peanøtter          7.  Nøtter         9.  Sennep          11.  Lupin       13.  Skalldyr
2.  Egg              4.  Fisk            6.  Soya                  8.  Selleri        10.  Sesamfrø      12.  Bløtdyr   14.  Svoveldioksid og sulfitter

Webdesign og webutvikling: Digi Publishing AS

Personvern